LIFESTYLE

What to wear to a Lillet summer party??

IMG_0294

Oh wat hou ik van die gezellige avondjes wanneer je met al je vrienden samen bent en geniet van goede muziek en een zalig drankje (aka LILLET). We all know dat je niet veel nodig hebt om te genieten van zo een avondje (zolang het maar niet regent), maar wat doe je nu juist aan? Je wilt niet te over te top zijn, maar wilt ook niet als een vod toekomen. Ik probeer altijd een zo goed mogelijke combinatie te zoeken tussen comfortable en classy.

Ik hou enorm van ton sur ton, ik vind dat dezelfde kleur combineren een heel frisse en elegante feeling kan hebben. Ik probeer de ton sur ton look dan wel af te werken met wat opvallende accesoires zoals deze mega fluffy oorbelllen.

Als wij afspreken met een groep vrienden om bij iemand te gaan eten/drinken, dan nemen wij ieder elk altijd een schotel eten mee en een fles drank. No kidding, maar ik neem altijd Lillet mee en iedereen is altijd blij. Met Lillet kan je super lekkere cocktails maken die ook super fris zijn, perfect voor een gezellige zomeravond. Om alles mee te nemen naar het feestje, gebruik ik deze handige grote shopping bag.

I’m off to my party, maar geniet nog van de zalige Lillet zomeravondjes zolang het kan.

Much love

IMG_0057 IMG_0261 IMG_0074

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Noor 2 september 2018 at 15:38

    Die tas is echt geniaal! 😀
    xo Noor

  • Leave a Reply